wyjsc.pl - wyjścia i wyjazdy dla singli oraz forum

• Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Może spotkanie grupowe??;)
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Może spotkanie grupowe??;)

Może spotkanie grupowe??;) 11 mies., 1 tydzień temu #6258

Witam, mieszkam w Katowicach, jestem singlem od 4 lat, jest ok ale czasem po prostu dobija samotność, nuda, milo byłoby wyjść gdzieś z nowymi ludźmi:) Można zorganizować jakieś wspólne wyjście lub nawet wyjazd:) Chętnych zapraszam do pisania;)
Załączniki:

Odp: Może spotkanie grupowe??;) 8 mies., 2 tyg. temu #6918

• Lilka
  • ( Użytkownik )
Cześć, świetny pomysł.

Przydałoby się tylko więcej chętnych :/ Chyba jest tutaj więcej osób z Katowic i okolic? Pytam, bo mieszkam w pobliżu Rybnika, jestem nowa na www.wyjsc.pl i na dodatek zupełnie zielona, jeśli chodzi o tego typu fora...

Fajnie by było zebrać trochę osób. Bywa, że samotność doskwiera i chciałoby się wyskoczyć gdzieś - chociażby potańczyć, wyskoczyć na zakupy, do kina, na wycieczkę, gdziekolwiek... Mam dwoje rodzeństwa - brata i siostrę, ale oni żyją swoim życiem, mają swoich znajomych, ciężko się doprosić o to, by wyjść gdzieś razem, a nie chcę być im kulą u nogi. Większość moich znajomych jest parzysta i w związku z tym ilość spędzanego z nimi czasu drastycznie spadła... Głownie z tego powodu zawitałam tutaj... choć trochę przypadkiem ponieważ szukałam ofert wakacji dla singli w wyszukiwarce i natknęłam się na to forum

Ok, kończę, bo gaduła ze mnie straszna

Odp: Może spotkanie grupowe??;) 1 miesiąc temu #7701

• Lilka
  • ( Użytkownik )
To załamujące

Brak aktywności osób z regionu spowodował zniknięcie wielu z nich? Nie wiem już, czym to sobie tłumaczyć.
Wielka szkoda, chętnie wykorzystałabym możliwości, jakie daje ten portal, ale niestety to nierealne.

Naprawdę, wielka szkoda...

Pozdrawiam, kogokolwiek...
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: ralph
Wygenerowano w 0.09 sekundy